Uw gastheren

Wie en wat?

                                                                                   

          Chef kok met veel ervaring                                             Ed Baten Sommelier MMsc

Twee gepassioneerde en ervaren bourgondiërs in hart en nieren. Gedreven en met kennis van zaken. Wat leveren wij o.a. beiden deden opleidingen in de Vinologie - Ed twee Sommelier opleidingen en Marten heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de keuken . Ed was verder interim manager o.a. bij Deloitte. Kortom ook management is niet onbekend.

Huisgemaakte producten.  Natuurlijk!

De curry die u heeft besteld was en is door ons helemaal zelf gemaakt en met de juiste huisgemaakte extra's maken we het gerecht helemaal af  - inclusief de wijn.      

Al in de oudheid wist men dat wijn drinken gezonder was dan water drinken in die tijd! Naast verrukkelijke wijnen gaan we u verrassen met bv. vers gemaakte sambal of atjar, naanbrood of raiita , In toenemende mate zullen we de producten voor verkoop ter beschikking stellen. let op de webshop hiervoor.

Gezond en lekker - met liefde en vakmanschap gemaakt en met eerlijke waar mogelijk biologisch geteelde producten. Met de passende wijn of bier natuurlijk. Deze producten zullen hun weg steeds meer vinden naar de webshop .


Diner bij u thuis:

Voor uw catering wensen zijn er tal van opties zo is er het Diner aan huis . Het sterrren diner bereiden met kok in huis en indien gewenst met sommelier . De samenwerking van Marten Ringeling en Eduardo Baten beide sommelier en beide opgeleid op het gebied van wijn zal tot de verbeelding spreken. Beide  sommeliers deden een gerenomeerde wijnopleiding. Eduardo deed zowel de Nederlandse als de Italiaanse opleiding en is specialist in de wijn & spijs combinatie maken. Marten is de chef van de twee die tevens ook sommelier is en heeft de vinologen opleiding gedaan. Alles mag gevraagd worden en beiden zullen u alles kunnen vertellen over de wijn&spijs combinatie en u een fantastische event bezorgen.

Neem gerust contact op als u meer over onze mogelijkheden wilt weten. Bel Marten Ringeling T 06- 81337946.


EveryChef

Voor bedrijven / restaurants/ hotels / en dergelijke  kunnen wij ook meerdere koks en langdurige waarneming regelen, grotere evenementen ondersteunen. Met een enorm netwerk aan goeie geselcteerde koks hebben we de juiste  goeie freelancers  voor uw restaurant , hotel of andere horeca business Neem  snel contact op voor meer informatie met Marten Ringeling T 06- 81337946.


EveryWine (BIO)

Wijn hoort bij het eten en BIO wijnen hebben onze sterke voorkeur. Sommelier Eduardo Baten heeft de mooiste  BIO wijnen al geselecteerd en een aantal vooral Italiaanse producten importeerd. Wijn - spijs advies nodig voor een diner, neem contact op. Een deel van de exclusieve wijnen zijn hier op de website verkrijgbaar of kunnen met korting in onze andere webwinkel gekocht worden.  Op de website www.bio-wijn.nl kun je met 6% korting uitstekende BIO wijnen kopen. Gebruik bij het afrekenen de kortingcode "Everywine". Op deze website zal een aantal wijnen ook te koop zijn die bij producten passen die hier online verkocht worden.

Bon appetito!


 

© 2021 - 2023 Everydeli food and wine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.