Diner - thuis!

Geen zin om te koken? 

3 - 4 - 5 - 6 gangen diner?  Zeker na Corona gaan we lekker los en is het tijd om weer samen te genieten van een fantastisch diner,  gewoon bij u thuis , waarbij u niets hoeft te doen behalve te genieten. Hoeveel gangen / met wijn arrangement?  Sommelier ook aanwezig? Het kan allemaal - neem contact op voor de gewenste vorm.

Denkt u bijvoorbeeld aan een groot Italiaans Tutti Familia tafel feest met bijpassend voedsel verdeeld over de tafel en  heerlijke wijnen, puur genieten en dat gewoon in uw eigen huis .

Of liever een wijn & Spijs Masterclass? De Sommelier neemt de wijnglazen mee en voert het gezeldschap mee in het barre leven van dit vak. Keuze van de wijn maken, kijken naar de wijn in het glas, walsen, wat zien we? Ruiken waar let je op? Proeven - het hele scasla aan mogelijkheden... het belang ervan en dan ... wat past er nu aan de etenskant bij?  Uiteraard proeven we samen met een hapje - bij een gerecht..... Het eindoordeel.... met Pura Passione gebracht.

De gehele verzorging hiervan kan door ons overgenomen worden, zodat u hoeft alleen maar uw vrienden hoeft uit te nodigen -  klinkt goed ,  andere locatie zoeken, dat dachten wij ook . We maken voor u een passend voorstel op basis van uw wensen , schroom niet en regel het nu straks mag het allemaal weer en dan wilt u weten waar u aan toe bent. 

Meer info / neem contact op met Marten Ringeling T 06- 813 37 946

Everydeli food regelt het voor u.

              

  

© 2021 - 2023 Everydeli food and wine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.